Campus Aalst  
en  

Student Comedy Night - Kamal Kharmach & Friends

Information

29/03/2018 20:00
tot 29/03/2018 22:00
 
cc De Werf, Molenstraat 51, Aalst, België
non-student:  €10.00
Student:  €10.00
External Student:  €10.00

SOCIAL

Student Comedy Night - Kamal Kharmach & Friends


Tickets te koop bij STUVO+

PRIJS TICKET: €10 (incl. 2 drankjes in de Foyer) - Ook voor niet-Odisee studenten en andere jongeren!
Te koop bij STUVO+ (bureau 2Z16)


Na een flitsend debuut in Humo’s Comedy Cup gaat het snel voor Kamal Kharmach. Je hebt hem zeker zien passeren in één van de volgende programma’s: ‘De Slimste Mens’, ‘Mag ik u kussen’, ‘Van Gils en Gasten’, ‘1000 Zonnen’, ‘De WK-watchers’, ‘De Allesweter’, ‘Everybody Happy’, ‘De Drie Wijzen’… Maar vanavond heeft hij alleen aandacht voor de Aalsterse studenten!
Kamal staat scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien. De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje.

Naast Kamal staan speciaal voor de 'Student Comedy Night' ook zijn vrienden op het podium:

Kjen Devoo werd in 2016 Vlaams Kampioen Beatbox. Een vleugje humor erbij en hop: halve finale van de Radio 2 Humorklas, finale van Belgium's Got Talent (VTM) en nu met Kamal op het podium. Zo snel kan het gaan.

De Belgische pers over Jan: 'Jan Linssen? Sorry, nooit van gehoord.' Zijn moeder over Jan: 'Hopelijk moet ik mij niet schamen.' Ondertussen staat hij wel mooi zo’n 100 keer per jaar op een podium, onder andere met Wim Helsen, Philippe Geubels en Bart Cannaerts.

De Hygiëna's zijn een even uniek als eigenzinnig comedytrio dat zapcabaret brengt, een aaneenschakeling van bizarre sketches, aanstekelijke liedjes en vreemde intermezzo's, geschoeid op een leest van absurdisme naar hun grote voorbeeld Monty Python.

SLM, hiphopduo uit Antwerpen dat je in de gaten moet houden! Salahdine Ibnou Kacemi en Saïd Boumazoughe braken door met hun single 'Ewa ja' en die doet vast een belletje rinkelen.

Bekijk 'Het Beste van Kamal Kharmach' uit De Slimste Mens.

Organisatie i.s.m. CC De Werf, HoGent campus Aalst