Campus Aalst  
en  

ZELFZEKER PRESENTEREN

Information

12/03/2019 19:00
tot 26/03/2019 22:00
 
Faculteit Architectuur, campus Sint-Lucas, Hoogstraat 51, Gent, België
Student:  €15.00

SOCIAL

ZELFZEKER PRESENTEREN


Wanneer je tijdens je opleiding een klas of jury dient toe te spreken, een eindwerk moet presenteren,… of gewoon assertief en duidelijk wil overkomen, dan is het niet alleen belangrijk wàt je zegt, maar ook hóe je het zegt. In 3 sessies wordt gewerkt aan het opbouwen van een zelfzekere en krachtige spreekstem waarbij de spreekangst meer en meer wordt overwonnen en je presentatie levendig en persoonlijk wordt. Op een ontspannen en speelse manier word je je bewust van de kwaliteiten van je spreekstem, waardoor je zelfvertrouwen een duwtje in de rug krijgt en je boodschap helder overkomt.

Begeleiding: Hilde Breda (Actrice, Stemcoach, Therapeut)

De training wordt georganiseerd door Stuvo LUCA en gaat door in de cafetaria van de Faculteit Architectuur, campus Sint-Lucas (Hoogstraat 51, Gent, gelijkvloers) op 3 dinsdagen van 19u tot 22u: 12, 19 en 26 maart 2019. Bij deelname engageer je je voor alle 3 de sessies.

De kostprijs voor deelname aan deze training bedraagt 15€.

Voor studenten van Odisee, KU Leuven en Luca.

Opgelet! Indien je na je inschrijving geen automatische bevestigingsmail ontvangt, stuur je best een bericht naar annemarie.desmet@luca-arts.be.