Campus Aalst  
en  

Studentenclubs en raden Aalst

Studentenclubs en raden

Op de campus zijn er enkele studentenclubs en -raden actief. Zowel de clubs als de raden organiseren verschillende studentikoze activiteiten.
De studentenraad houdt zich naast deze activiteiten ook bezig met het campusleven en vertegenwoordigt de student op de campus en binnen de hogeschool. Wil je dus je stem laten horen? Contacteer dan zeker de Algemene Studentenraad (ASR)!

Studentenclubs

Ook in Aalst zijn studentenclubs actief. Ze organiseren tal van activiteiten om je vrije tijd in te vullen.

  • A GOGO: Meer info kan je HIER terug vinden.
  • SC LOREM IPSUM: Meer info kan je HIER terug vinden.
  • De koepel van studentenclubs in Aalst is SK-Aalst. Meer info vind je HIER.

Het Aalsters doopdecreet werd opgesteld door het SK en de Aalsterse Jeugdraad na aftoetsen met de hogescholen, de bevoegde stadsdiensten, schepenen en politiediensten.

Algemene Studentenraad Odisee (ASR)

De studentenraad houdt zich naast studentikoze activiteiten ook bezig andere zaken belangrijk voor studenten (catering, les- en examenroosters, onderwijs- en examenreglement,…) en vertegenwoordigt de student op de campus en binnen de hogeschool.
Wil je dus je stem laten horen? Ga dan zeker even langs bij de ASR!

Meer info kan je HIER terug vinden!

Campusraad

Je bent het aanspreekpunt voor andere studenten binnen je opleiding of op de campus en kan zo de vragen, opmerkingen of voorstellen van studenten aanbrengen en bespreken in de Campusraad. In de Campusraad zitten zowel studenten als personeel (waaronder STUVO+) van campus Aalst.

Meer info of interesse? Neem contact op met aalst@stuvoplus.be.

Documenten erkenning en subsidiëring

Neem contact op met de medewerker studentenwerking voor de documenten met betrekking tot erkenning van studentenclubs, subsidiëring van activiteiten en de bijhorende reglementen.