Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus HIG
campus Parnas
campus Waas

Stuvo 2.0

info

Geplaatst op 09/09/2014
stuvoplus , nieuw
Stuvo 2.0


Studentendienst HUB-KAHO heet voortaan STUVO+

Nu de hogeschool een nieuwe naam heeft en het onderscheid tussen professionele en academische studenten inzake onderwijs een feit is, leek een ‘opfrisbeurt’ bij de studentendienst een goed idee.

De studentendienst heet vanaf heden STUVO+. We gingen ook voor een nieuw logo, een eigen huisstijl en aangepaste communicatietools. Alle informatie over onze dienstverlening vindt u vanaf nu op deze website, www.stuvoplus.be . Neem alvast een kijkje en stel vast dat de dienstverlening per campus er makkelijk terug te vinden is.

Met STUVO+, een naam die niet verwijst naar de hogeschool, willen we duidelijk communiceren dat we er zijn voor alle studenten die op onze campussen studeren: zowel de KU Leuven- als de Odisee- studenten.

Plus wijst er op dat onze dienst meer doet dan de ‘traditionele’ studentenvoorzieningen behartigen. Zo staan we ook in voor de ombudsdienst, helpen (her)oriënterende studenten verder, verlenen studie-advies, bieden een jobservice aan voor afgestudeerden en begeleiden de studentenparticipatie.