Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Koop jij ook een rode neus tvv Rode Neuzen Dag?

info

Geplaatst op 16/11/2015
Psychosociaal , jongeren
Koop jij ook een rode neus tvv Rode Neuzen Dag?


STUVO+ steunt Rode Neuzen Dag!

Op dinsdag 24 november verkopen we tijdens de middagpauze rode neuzen in het studentenrestaurant ten voordele van dit goede doel.
Koop een rode neus en zorg er zo mee voor dat dit thema meer aandacht krijgt!
In ruil voor een gekke foto met je rode neus in onze photo booth krijg je er een rode cuberdon (Geldhof) bovenop! Want lachen helpt!

Wat is rode neuzen dag?

1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

Hoe?

Door te lachen en samen gek te doen. Rode Neuzen Dag wil het taboe doorbreken en via humor de problematiek bespreekbaar maken. Hoogtepunt van de actie wordt zaterdag 5 december. Op die dag is er de grote slotshow met heel wat acteurs, comedians en artiesten in een ongeziene humormarathon op radio en televisie.

Meer info: www.rodeneuzendag.be