Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Prachtige resultaten op het Groot Vlaams studentenkampioenschap

info

Geplaatst op 28/03/2017
sport , studentenwerking , stuvoplus
Prachtige resultaten op het Groot Vlaams studentenkampioenschap


Op woensdag 22 maart streden enkele van onze sportteams op de finaledag van Studentensport Vlaanderen voor de fel begeerde titel: Vlaams Studentenkampioen!

Onze volleybalvrouwen, basketbalheren en zaalvoetbalheren zakten af naar Gent. Niet voor haar cubberdons, waterzooi of een kletskop, maar wel om het sportief duel aan te gaan met de andere hogescholen en universiteiten.

Het basketbal herenteam verwelkomde verschillende nieuwe spelers en miste enkele van zijn topspelers. Niettemin eindigden ze op een verdienstelijke 4de plaats. De basis is gelegd. Wedden dat ze volgend jaar beter doen?

Basketbal heren studentensport vlaanderen

Ons zaalvoetbalteam is al enkele academiejaren een gevreesde tegenstander bij de andere hogescholen en universiteiten. Ook dit academiejaar schopten ze het tot in de finale. Hier moesten ze echter wel de duimen leggen tegen de Karel de Grote Hogeschool.

Zaalvoetbalteam 2017

Het volleybal damesteam werd aanzien als de underdog in de finales. De ideale uitgangspositie om deze dag aan te vatten. Het werd een bloedstollende halve finale en finale. We eindigden op het hoogste schavot! Dit moest gevierd worden cava en cake! Bedankt An ;-). Het volleybal damesteam mag zich voor 1 jaar Vlaams studentenkampioen heten. Proficiat!

volleybal dames studentensportvlaanderen

prijsuitreiking volleybaldames studentensportvlaanderen

Op 26 april strijden het zaalvoetbalteam en volleybalteam nog 1 keer in de Belgische finales. Hier zullen ze het opnemen tegen HEPL (La Haute Ecole de la Province de Liège) en UCL (université catholique de Louvain)

Alle foto's van het Groot Vlaams studentenkampioenschap kan je hier terugvinden.