Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus HIG
campus Parnas
campus Waas

Maak kans op de Vlaamse Scriptieprijs 2017

info

Geplaatst op 04/07/2017
bachelorproef , thesis
Maak kans op de Vlaamse Scriptieprijs 2017


Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op €2.500

Ben je bijna afgestudeerd en heb je je bachelorproef afgewerkt? Laat het resultaat van dat harde werk niet in een stoffige kast wegkwijnen, maar treed ermee naar buiten! Doe mee met de wedstrijd van de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen van €250 tot €2.500 én heel wat persaandacht voor je werk.

Deelnemen?
Ben je een afstuderende student die tussen 1 oktober 2016 en 1 oktober 2017 een eindwerk voltooide, dan ben jij de geknipte persoon voor onze wedstrijd. Upload je scriptie, samen met een vlot samenvattend artikel van max. 1.000 woorden, op onze inschrijfpagina vóór 2 oktober en maak kans op een heel aantal geldprijzen. Jouw werk komt bovendien in de Vlaamse Scriptiebank terecht, een mooi visitekaartje voor je carrière.

Andere prijzen?
Naast de Vlaamse Scriptieprijs (hoofdprijs) die openstaat voor zowel bachelors als masters maak je bij deelname ook kans op verschillende deelprijzen. Deze zijn onder andere de de Klasseprijs, de Agoriaprijs, en de Eosprijs die allemaal (geld)prijzen uitreiken tussen de 500 en €1.750. Deelnemende professionele bachelors strijden bij inzending bovendien voor de Bachelorprijs t.w.v. 1.500 euro.

Lees de Vlaamse ScriptieKrant: Hier kan je recente voorbeelden terugvinden van scripties die de pers hebben gehaald

Volg de Vlaamse Scriptieprijs op facebook en twitter