Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Riv4l College League: e-games

info

Geplaatst op 26/10/2018
Riv4l College League: e-games


Verdedig de eer van Odisee of KU leuven campus Brussel in the RIV4L College League.


Vanaf vandaag kan je de eer van Odisee verdedigen in de nieuwe RIV4L College League, waar je, samen met een aantal andere scholen, kan tonen dat wij de beste gamers in huis hebben.

Ben je goed in FIFA 19, League of Legends of Hearthstone, dan moet je je zo snel mogelijk inschrijven voor de online kwalificaties. Haal je het tot in de finale, dan kan je de eer, kleuren en naam van onze hogeschool verdedigen op de grote offline finale! Niet minder dan tien scholen zullen deelnemen aan het eerste seizoen van de RIV4L College League: PHEC, UCL, ULB, UGent, HoGent, HoWest, KUL, VIVES, UCLL, Odisee.

Maar een school kan per game de beste zijn, en we hebben jullie hulp nodig om die eerste plaats te veroveren. Dus train je reflexen, verbeter je reactiesnelheid, kraak je knokkels, oefen nog meer en breng die trofee naar onze school.

Je bent geen gamer, maar wel een fan? Geen probleem, want je kan alle wedstrijden live volgen op het online streaming platform Twitch en je kan je real-life steun tonen tijdens de competitie en de offline-finals.

Schrijf nu in en verdedig onze hogeschool!

www.riv4lcollegeleague.be