Campus Aalst  
en  

please select a campus

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Schrijf je in voor de CANVAS campuscup!

info

Published on 26/10/2018
Schrijf je in voor de  CANVAS campuscup!


Zit de slimste studierichting van Vlaanderen op Odisee of KU Leuven campus Aalst, Brussel, Schaarbeek, Dilbeek, Gent of Sint-Niklaas? Zijn onze studenten de homines universales onder de Vlaamse studenten? Schrijf je in met een team van medestudenten voor de Campus Cup, de nieuwe prestigieuze quiz van Canvas enkel voor studenten van Vlaamse universiteiten en hogescholen.

Spelregels

Vanaf 1 oktober kunnen gemengde teams (M/V/X) bestaande uit vier studenten uit dezelfde richting, mogelijks uit verschillende fasen van de opleiding, zich inschrijven via de website van Canvas. Na de provinciale preselecties dit najaar, nemen de beste teams het op het einde van het academiejaar tegen elkaar op.

  • De preselecties voor de Brusselse studenten vinden plaats op woensdag 28 november 2018 op Odisee Campus Brussel, Hermesgebouw.
  • De teams die geselecteerd zijn uit de preselecties, mogen naar de tweede ronde. Deze selectie vindt plaats op de kantoren van Woestijnvis in Vilvoorde. De tweede selectieronde gaat door in december/januari.
  • Per team wordt 1 kapitein aangesteld. Via deze persoon zal alle communicatie met Woenstijnvis verlopen.
  • Na de tweede selectieronde worden uiteindelijke 34 teams geselecteerd die strijden voor de winst in de afleveringen. De opnames van deze afleveringen vinden plaats in de maanden april, juni en juli.
  • Eén studierichting, uit één hogeschool of universiteit, zal dit ultieme tv-examen winnen en mag zich een jaar lang winnaar van de Campus Cup noemen. Examinator van dienst is Otto-Jan Ham.
  • Academiejaar 2018-2019 wordt niet alleen spannend in de leslokalen en aula’s, maar ook op tv!
  • Hopelijk wordt één van onze studententeams bekroond tot winnaar van de Campus Cup 2018-2019!