Campus Aalst  
en  

please select a campus

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Gezocht: Studenten met of zonder honger...

info

Published on 10/02/2021
catering
Gezocht: Studenten met of zonder honger...


In augustus 2022 loopt het cateringcontract met Sodexo af. Sinds oktober 2020 zijn we binnen STUVO+ van start gegaan met een traject om ons cateringaanbod te herdenken en vorm te geven aan een toekomstgericht cateringbeleid. We namen in eerste instantie de tijd om inspiratie op te doen en verschillende mogelijkheden te exploreren. We willen deze inspiratie graag met jullie delen en hopen, samen met jullie, de komende maanden een traject te lopen waar we van inspiratie naar concrete voorstellen toewerken.

De komende maanden (februari-mei) willen we dus gebruiken om ook jullie input en mening te horen. We gaan van start met twee werkgroepen op Technologiecampus Gent. We plannen drie bijeenkomsten (2u) om zo samen vorm te geven aan de toekomstige catering op de campus.

We hopen natuurlijk op een gevarieerde samenstelling waar zowel KU Leuven als Odisee, personeel en studenten,… in vertegenwoordigd zijn.

Wil jij graag actief meedenken over de catering van de toekomst op onze campus, dan nodigen we je graag uit om aan te sluiten.

We zijn op zoek naar 12 studenten. Idealiter volg je het hele proces en ben je aanwezig op alle 3 de bijeenkomsten.

Laat ons weten of je zin hebt om aan te sluiten via mail:

  • Gent: aagje.vandewalle@stuvoplus.be
  • Aalst: karen.deleenheer@stuvoplus.be
  • Brussel: baptist.bosmans@stuvoplus.be

Alvast heel erg bedankt en graag tot snel,

Aagje, Karen en Baptist