Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus HIG
campus Parnas
campus Waas

Gezonde en betaalbare gerechten voor studenten!

info

Geplaatst op 13/01/2015
examens , blokperiode , gezondheid , gezonde voeding
 Gezonde en betaalbare gerechten voor studenten!


Tot 31 januari kunnen studenten op www.thuisafgehaald.be een gezonde, verse maaltijd bestellen en afhalen aan een studentenprijsje.

Vier op de tien studenten eten tijdens de blok- en examenperiode ongezonder dan anders. Ze koken minder, kiezen vaker voor kant-en-klare maaltijden en nemen meer ongezonde tussendoortjes. Nochtans heeft een gezonde en evenwichtige voeding een gunstige weerslag op je blokprestaties.

Teleblok slaat daarom de handen in elkaar met Kok op Kot, een CM-project dat studenten aanzet om gezond te eten, en het virtuele kookplein Thuisafgehaald.be.

Hoe werkt het?

Om gerechten te bestellen, moet je je eerst registreren op de website van Thuisafgehaald.be.

Op de site kun je alle gerechten opzoeken die in jouw buurt worden aangeboden. Indien je je registreert, ontvang je zelfs automatisch een mail met het volledige plaatselijke aanbod.
Het bestellen van een gerecht gebeurt met één eenvoudige muisklik. Als de 'kok' je bestelling aanvaardt, krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie.
Betalen gebeurt als je je bestelling gaat afhalen.

Als student kan je specifiek op zoek gaan naar die maaltijden waarbij het opschrift ‘Studentenmaaltijd’ vermeld staat: stuk voor stuk gezonde en betaalbare gerechten die studenten tijdens de examenmaand – van 6 tot 31 januari – online kunnen bestellen en in hun studentenstad kunnen afhalen.

Smakelijk!