Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus HIG
campus Parnas
campus Waas

DAG VAN DE DUURZAAMHEID, SAMEN MET ALLE STUDENTEN!

info

Geplaatst op 18/03/2015
duurzaamheid
DAG VAN DE DUURZAAMHEID, SAMEN MET ALLE STUDENTEN!


Op dinsdag 24 maart gaat er op onze campus een Dag van de Duurzaamheid door. Op deze dag plannen we samen met enkele studenten en STUVO+ verschillende acties. Voor één bepaalde actie roepen we graag iedereen nu al op om samen met ons de handen uit de mouwen te steken…

Misschien heeft u ondertussen onze inzamelpunten voor flessendopjes al opgemerkt? Deze inzamelpunten staan er voor de DOPJESACTIE ten voordele van Vrienden der Blinden te Koksijde! Per ton kunnen zij rekenen op ongeveer €350 financiële ondersteuning. Wij willen als school ons steentje bijdragen en vragen daarom vriendelijk aan alle studenten en personeel om hun dopjes te verzamelen en naar de verschillende inzamelpunten te brengen op onze campus:


INZAMELPUNTEN DOPJESACTIE TECHNOLOGIECAMPUS GENT

  • op de afvaleilanden in de cafetaria
  • in het STUVO+ Bureau (A004)
  • in de H-blok
  • in de J-blok
  • in de D-blok aan de automaten


Alleen de dopjes van petflessen worden aanvaard. Op de Dag van de Duurzaamheid willen we een eerste belangrijke telling van de ingezamelde dopjes houden en hopen we toch op minstens 100 kg!

Daarnaast zal er een ruilkast geïntroduceerd worden waar je terecht kan voor al je ongebruikte spullen. Een soort realtime freecycle! Zeker de moeite waard om deze in de gaten te houden! Ook in de keuken zal men de hele week rekening houden met duurzame voeding en zal er iets meer vegetarisch gekookt worden!

We hopen alvast dat we mogen rekenen op jullie inzet en medewerking om ons doel te bereiken!