Campus Brussel  
nl  

Keynote "Fail with confidence (to succeed)" door Peter Decuypere

Informatie

20/03/2018 19:30
tot 20/03/2018 20:30
 
Stormstraat, lokaal 2219, Brussels, Belgium
100 plaatsen

SOCIAL

Keynote


Peter Decuypere (1963) is de founding father van de wereldvermaarde technomerken I love Techno en Fuse.

Nadat hij zijn bedrijf in 2001 had verkocht, heeft hij zijn passie voor events en voor marketing verdergezet voor evenementen zoals Time Warp, Laundry Day, Summerfestal en WeCanDance.
Peter is een terugkerende spreker op Amsterdam Dance Event. Hij is eveneens docent eventmanagement en eventmarketing aan verschillende hogescholen.

Begin 2015 (met herdruk in 2017) heeft hij zijn, intussen hoog aangeschreven, boek We love Events gepubliceerd. Begin 2017 is zijn tweede boek Holy Trinity Events verschenen, waarbinnen hij een verr...www.weloveevents.be en in opiniestukken voor de krant De Morgen. Als master in de filosofie kijkt hij naar events en marketing op een verrassende, visionaire en inspirerende manier!

We nemen je mee in een boeiend verhaal van succes en falen en succes en falen en nog maar eens succes en falen en succes. Vanuit zijn eigen successen en mislukkingen vertelt Peter, soms op een hilarische manier, wat de fundamenten van succes zijn.

Hij eindigt met drie take-aways die ook in het normale dagelijkse leven heel nuttig kunnen zijn en je bij momenten ongetwijfeld de ogen wijd zullen openen!

De successtories van I love Techno, Fuse, We love Events komen aan bod maar eveneens de dure mislukkingen van Hoorzespreken en andere verkeerd gelopen projecten passeren de revue.
Onderhoudend en met veel zelfrelativering en humor gebracht.
Uitermate geschikt voor jonge ondernemers en studenten die klaar staan om eraan te beginnen!

Deze keynote is gratis maar inschrijven is wel verplicht via onderstaand formulier.

Allen welkom in de polyvalente zaal, 2219, HERMES 2.

Inschrijven