Campus Brussel  
en  

Sportcheque

Sport voordelig dankzij onze sportcheque

Onze sportcheque moedigt je aan om te starten met sporten of je conditie te onderhouden tijdens het academiejaar. Met je STUVO Sportcheque kan je een terugbetaling genieten voor de sport die jij graag beoefent! Dit voor 20% van het door jou betaalde lidmaatschap met een maximum van €30!

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

  • Je bent een Odisee of Ku Leuven student van Aalst, Brussel, Dilbeek, Gent, Schaarbeek of Sint-Niklaas.
  • Je sluit een overeenkomst af voor minstens 10 lessen tot een 1 jaar abonnement bij een erkende sportclub uit Vlaanderen. Hiervoor hanteren we het overzicht opgemaakt door Sport Vlaanderen.
  • Je sluit je aan bij een sportclub voor minstens 10 lessen/ uren, een 3-maand abonnement of 1 jaar.
  • Als student kan je maximum 1x per academiejaar een aanvraag indienen.
  • De cheque is niet bruikbaar voor het KU Leuven @ leuven sportaanbod.

Hoe kan ik mijn sportcheque verzilveren?

Bezorg ons een bewijs van je lidmaatschap of beurtenkaart. Samen met jou overlopen we jouw documenten even en vullen we een aanvraag tot terugbetaling in. Jij krijgt je tegemoetkoming terugbetaalt tegen het einde van het semester. Ondertussen kan jij zorgeloos en met veel plezier verder sporten.

Wanneer moet ik zeker even langsgaan bij STUVO+?

Je dient je aanvraag tot terugbetaling in uiterlijk 30 december voor het eerste semester en 30 juni voor het 2de semester.

Houd er rekening mee dat we alleen aanvragen kunnen verwerken in hetzelfde kalenderjaar dat jij je overeenkomst afsloot bij jouw sportclub.

Extra jaarlijkse tegemoetkoming vanuit de mutualiteiten

Er zijn heel wat mutualiteiten waarbij je ook een terugbetaling geniet wanneer je je aansluit bij een sportclub of deelneemt aan een sportinitiatief. Neem hiervoor zelf een kijkje op hun website.