Campus Brussel  
nl  

Studentenkamers nieuwe studenten

Studentenkamers nieuwe studenten


STUVO+ stelt via Brik een studentenhuis ter beschikking voor studenten die voor het eerst inschrijven aan onze instelling. Het studentenhuis wordt beheerd en verhuurd door Brik en is gelegen in de Spaarstraat 20-24, 1000 Brussel. Dat is op wandelafstand van campus Brussel, zowel van de gebouwen Terranova, als Hermes en T'Serclaes. Dit studentenhuis telt 30 ruime kamers, al dan niet met een douche, en 4 studio's. Foto’s van de kamers kan je vinden via MyKot, het online kamerbestand van Brik, zodra de beschikbaarheid van de kamers gekend is. Dit is meestal tegen eind juni - begin juli wanneer de verhuur van de kamers voor het volgende academiejaar start.
De huurovereenkomst voor deze kamers wordt aangegaan met Brik voor een duur van 12 maanden. De prijzen van de kamers variëren tussen € 405 en € 455, onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de kamer en het feit of er al dan niet een douche in de kamer is. Als je een studio wil, dan varieert de maandelijkse huurprijs van
€ 490 tot € 505.
Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst, maar wel volgens het first come first served principe.

Let op! Enkel eerstejaarsstudenten of studenten die voor het eerst aan onze hogeronderwijsinstelling inschrijven, kunnen een kamer huren in het studentenhuis. Je kan er maximum twee opeenvolgende academiejaren blijven, nadien moet je op zoek naar een ander kot.

Heb je interesse in één van deze studentenkamers? Stuur dan een e-mail naar housingbrussel@stuvoplus.be. Zo krijg je meer informatie over het studentenhuis en word je op de hoogte gehouden van de beschikbare koten en de eventuele bezoekdata.

Meer informatie?

 • Marieke Steurs
  • tel. +32 2 609 88 16
  • e-mail: housingbrussel@stuvoplus.be
 • Brik
  • adres: Zavelput 20, 1000 Brussel
  • tel.: +32 2 211 05 40
  • e-mail: welkom@brik.be