Campus Aalst  
en  

please select a campus

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Carpool

Carpoolen op campus Aalst


Campuspool Taxistop

Om het carpoolen te stimuleren en beter te faciliteren heeft STUVO+ het initiatief genomen om onze hogeschool voor de campussen Aalst, Waas en Gent aan te sluiten bij carpool.be van Taxistop. Via http://stuvoplus.carpool.be/ kunnen zowel studenten als personeelsleden zich inschrijven in de specifieke database voor onze hogeschool.

Kom je gewoonlijk met de trein naar de campus, probeer dan via http://stuvoplus.carpool.be/ een alternatieve oplossing te zoeken. Vind je niet meteen een geschikte carpoolpartner, laat je zoekertje dan zeker actief in het systeem staan. Ook na jou zullen zich nog mensen registreren.

Kom je met de wagen naar de campus? Bied dan je lege plaatsen aan. Naast de economische en ecologische voordelen wordt het traject en de tijd gespendeerd in de wagen ineens ook een heel stuk plezanter!

P.S.: Je kan ook carpoolen via de Carpool app van Taxistop die beschikbaar is voor Android en iOS. Opgelet, je moet eerst een profiel aanmaken via je computer op http://stuvoplus.carpool.be/ en kan dan pas aanmelden via de Carpool app.