Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

De Lijn

Abonnementen van De Lijn

Voor jongeren tot en met 24 jaar die regelmatig met de bus of tram rijden, is de Buzzy Pazz dé voordeligste formule. Deze pas geeft recht op onbeperkt reizen in heel Vlaanderen. Je kan zelf je geldigheidsperiode bepalen: 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Meer dan 1 Buzzy Pazz in het gezin geeft trouwens extra voordelen!
Ben je ouder dan 24 jaar en neem je regelmatig de bus? Dan is de Omnipas de goedkoopste formule. Met zo’n pas kan je een heel jaar lang met de bus of tram van De Lijn reizen. Reis je af en toe? Dan koop je beter een lijnkaartje of een 10-rittenkaart.
Meer info op de website van De Lijn of de website van Buzzy Pazz.

Korting via STUVO+ bij jaarabonnementen van De Lijn

Dankzij STUVO+ kan je 35% korting krijgen bij de aankoop van je jaarabonnement (Buzzy Pazz en Omnipas).

Hoe?

Je krijgt bij inschrijving een specifiek attest voor De Lijn waarmee je onmiddellijk de desbetreffende korting van 35% krijgt bij de aankoop van een Buzzy Pazz of Omnipas. Als je dit attest niet ontvangen zou hebben, neem je contact op met de dienst Studentenadministratie van je campus. Leg dit attest voor in de Lijnwinkel in je buurt vooraleer je je Buzzy Pazz of Omnipas aankoopt. Je korting wordt onmiddellijk verrekend in de aankoopprijs van je abonnement.

Let op! Als je jouw abonnement al hebt aangekocht zonder het attest voor de korting te gebruiken, is er achteraf geen terugbetaling meer mogelijk.

Bij combi-abonnementen NMBS-De Lijn en als je al kan genieten van de gezinskorting, dan geldt de korting van STUVO+ niet.

Onze korting is (op enkele uitzonderingen na) wel cumuleerbaar met een eventuele korting van jouw gemeente of stad.