Campus Gent  
en  

Word Warme William!

info

Published on 22/01/2019
warme stad Gent , Warme William , luisterend oord
Word Warme William!


Na de lesvrije week heet Warme William je welkom op campus Gent met lekkere poffertjes, een wedstrijd,... Warme William roept op om naar elkaar te luisteren, want praten helpt, lucht op en werkt verbindend.

Het studentenleven is een leuke tijd, maar niet altijd even makkelijk. 1 op 5 jongeren voelt zich niet goed in zijn vel. Praten helpt, lucht op en werkt verbindend. Gelukkig voelen 4 op 5 jongeren zich wél goed in hun vel. Aan hen vragen we om te luisteren en er te zijn voor anderen. Wees een Warme William voor elkaar!

Warme William wordt na de lesvrije week van 11 tot 22 februari 2019 in de kijker gezet. Vanuit onze Odisee/KU Leuven-campus in Gent willen we de Warme William-campagne ondersteunen samen met de andere Gentse hogeronderwijsinstellingen. Geestelijke gezondheid - en verbinding en ontmoeting in het bijzonder - zijn namelijk waarden die we hoog in het vaandel dragen op onze campus.

Er gaan tijdens deze periode verschillende acties door op de campus:

  • Op donderdag 14 februari deelt Warme William gratis warme poffertjes uit aan de ingang van het studentenrestaurant.
  • Verder vindt er tijdens de campagne een wedstrijd plaats onder de studenten. Hou onze facebookpagina daarvoor goed in de gaten! Er wordt op een bepaald moment een foto gepost van onze Warme William bank. Wie als eerste op de bank kan gaan zitten met het vermelde voorwerp wint twee filmtickets.
  • Ten slotte posten we gedurende de campagne verschillende filmpjes op onze facebookpagina met getuigenissen van studenten over hun Warme William.
  • Meer info en tips: www.warmewilliam.be