Campus Gent  
en  

DemoCrazy

Democrazy en STUVO+ slaan de handen in elkaar!

Democrazy is een Muziekclub met activiteiten op een aantal plaatsen in de stad Gent. Democrazy is voornamelijk actief in Kunstencentrum Vooruit, Charlatan, Handelsbeurs, Minardschouwburg, DOK, de Centrale en White Cat. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Gentse culturele spelers (KC Vooruit, NTGent, Boomtown, de Beloften,...).

Als rondreizende muziekclub wil Democrazy een kwalitatief aanbod van pop en rock creëren in de ruimste zin van het woord. Als vanzelfsprekend komen daarbij genres als hiphop, dubstep, drum and bass, pop, alternatieve rock, elektronica, metal, dance, funk, soul, reggae,... in beeld. Democrazy is ook mede-organisator van De Beloften, pop- en rockconcours voor Gentse bands en Glimps, een eigenwijs showcasefestival in de Gentse binnenstad. En naast concerten en party's is Democrazy medestichter van DOK, een tijdelijke creatieve invulling aan de dokken in Gent. Zoals ieder jaar programmeert Democrazy er concerten, in 2014 kwam daar ook nog eens het WK Voetbal bij.

Door een unieke samenwerking kunnen we hun optredens aanbieden met €5 korting! Tickets kunnen met Bancontact aangekocht worden in bureau A004!

Spring gerust even binnen om na te gaan voor wat je nog allemaal korting kan krijgen!