Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Kinderbijslag / basisbedrag groeipakket

Heb ik recht op kinderbijslag / basisbedrag van het groeipakket?

Je hebt recht op kinderbijslag / basisbedrag van het groeipakket als student tot en met de maand waarin je 25 jaar wordt op voorwaarde dat je tijdens het academiejaar ingeschreven bent én blijft voor minstens 27 studiepunten met een diploma-, credit- en/of examencontract.
Het aantal opgenomen studiepunten wordt doorgestuurd naar je uitbetaler van zodra je ISP is goedgekeurd, meer informatie over het ISP vind je hier.

Enkele aandachtspunten:

  • Je hebt recht op kinderbijslag / basisbedrag van het groeipakket voor een volledig academiejaar als je ten laatste op 30 november bent ingeschreven.
  • Ben je na deze datum ingeschreven, dan heb je recht op kinderbijslag / basisbedrag van het groeipakket vanaf de maand na je inschrijving
  • Verander je van studierichting tijdens het academiejaar, dan blijft je kinderbijslag / basisbedrag van het groeipakket doorlopen als je je voor het einde van de maand inschrijft in een nieuwe opleiding
  • Meer informatie over de kinderbijslag / basisbedrag van het groeipakket in het Brussels Hoofdstedelijk gewest, Vlaanderen en Wallonië kan je hier terugvinden.