Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

NMBS

NMBS

Als je jonger bent dan 26 jaar en je regelmatig of af en toe met de trein reist, biedt de NMBS een aantal mogelijkheden om dit aan een goedkoper tarief te doen.

Kom je bijna dagelijks met de trein naar de campus? Dan is een schooltreinkaart de goedkoopste formule. Je kiest de reisweg en een geldigheidsperiode (1 maand, 3 maanden of 12 maanden), waarna je binnen die periode onbeperkt op die reisweg mag reizen.

Ben je kotstudent of reis je slechts enkele keren per week naar de campus? Dan is de campuskaart de ideale formule. De prijs van een campuskaart is afhankelijk van de afgelegde afstand, maar is steeds minder dan een Go Pass. Met deze kaart kan je 5 keer dezelfde heen- en terugreis afleggen tussen twee Belgische stations binnen een periode van 49 kalenderdagen.

Om een campuskaart of schooltreinkaart te krijgen, moet je met je identiteitskaart en een inschrijvingsattest van je onderwijsinstelling naar het loket in het treinstation gaan om de moederkaart van je abonnement aan te laten maken.

Ben je 26 jaar of ouder? Dan betaal je de reguliere tarieven van de NMBS en is er geen studentenkorting meer mogelijk. Raadpleeg de website van de NMBS om het goedkoopste tarief voor jou te zoeken.