Campus Schaarbeek  
nl  

Sociale dienst

Studies financieren

Aan elke opleiding hangt een prijskaartje. Zowel de overheid als de Sociale dienst doen er alles aan om je te laten studeren zonder financiële zorgen. De Sociale dienst van STUVO+ maakt je graag wegwijs in de verschillende mogelijkheden om je studie betaalbaar te houden. Misschien heb je wel recht op een studietoelage van de Vlaamse overheid of kan je een spreiding van betaling van je studiegeld aanvragen.

Je kan bij de Sociale dienst terecht voor vragen over studiefinanciering, maar ook als je vragen hebt in verband met je rechten en plichten als student. We helpen je graag verder met informatie over kinderbijslag, werken in combinatie met je studie, de onderhoudsplicht van je ouders, vragen over studeren met behoud van je werkloosheidsuitkering, opleidingscheques, ...

Check het menu links voor meer gedetailleerde informatie over de verschillende thema's. Vind je geen antwoord op jouw vraag of oplossing voor jouw situatie, contacteer dan zeker een van de medewerkers van de Sociale Dienst.

We staan je graag te woord en je (aan)vraag wordt discreet behandeld. Je kan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren/permanentiedagen, kom je liever op een ander moment, maak je hiervoor een afspraak via e-mail of online. Uiteraard kan je ook bellen.

Zitdagen voorjaar 2019

Januari

 • maandag 28/01: 09u00 - 17u00


Februari

 • dinsdag 5/2: 09u00 - 17u00
 • donderdag 14/2: 09u00 - 17u00
 • zaterdag 23/2: 09u30 - 13u30
 • maandag 25/2: 09u00 - 17u00


  Marie-Odette Moreau

  Marie-Odette Moreau

  Campus Schaarbeek
  Sociale dienst,
  Medewerker,
  +32 2 608 49 25
  marieodette.moreau@stuvoplus.be

  Gelieve geen afspraken te maken voor vrijdag.


  lees meer Maak een afspraak