Campus Sint-Niklaas  
en  

Studentenclubs- en raden Sint-Niklaas

Studentenclub en Studentenraad

Op onze campus is studentenclub Agropitalica actief.
De studentenraad houdt zich bezig met het campusleven en vertegenwoordigt de student op de campus en binnen de hogeschool. Wil je dus je stem laten horen? Contacteer dan zeker de Algemene Studentenraad (ASR)!

Agropitalica

Agropitalica is dé studentenclub van Sint-Niklaas. Wij bestaan al sinds 1989 en zijn in Vlaanderen een gekende en gerespecteerde studentenclub.
Bij ons kan je altijd terecht om je gedachten te verzetten en volledig te ontspannen. Wij organiseren onder andere culturele, sociale en sportieve activiteiten. Hier drukken we onze stempel neer op cantussen, fuiven, clubavonden, en nog veel meer, met als hoogtepunt ons Waasbal!

Agropitalica is niet zomaar een studentenclub. Het is een hechte vriendengroep. Een tweede familie die er altijd voor elkaar zal zijn. Je ziet ons vaak lopen op de campus van de Odisee hogeschool in Sint-Niklaas. Onze leden kan je herkennen aan de lintjes die ze dragen met kleuren rood, wit, groen. Als je interesse hebt, stuur dan gerust een mailtje en wees niet bang om ons even aan te spreken.

Ut vivat, crescat et floreat Agropitalica!

Mail: agropitalica@outlook.com
Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.
Klik hier voor het doopcharter van campus Sint-Niklaas.

Algemene studentenraad Odisee (ASR)

De studentenraad houdt zich naast studentikoze activiteiten ook bezig met andere zaken die belangrijk zijn voor studenten (catering, les- en examenroosters, onderwijs- en examenreglement,…) en vertegenwoordigt de student op de campus en binnen de hogeschool.
Wil je dus je stem laten horen? Ga dan zeker even langs bij de ASR!

Meer info kan je HIER terug vinden!
De Facebookpagina van de Campusstudentenraad Sint-Niklaas vind je HIER.

Documenten erkenning en subsidiëring

Neem contact op met de medewerker studentenwerking voor de documenten met betrekking tot erkenning van studentenclubs, subsidiëring van activiteiten en de bijhorende reglementen.


Annick Haentjens

Annick Haentjens

Campus Sint-Niklaas
Student activities, Care coach,
Staff,
03 776 43 48
annick.haentjens@odisee.be

read more Make an appointment