Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Sociale dienst

Studies financieren

Aan elke opleiding hangt een prijskaartje. Zowel de overheid als de Sociale dienst doen er alles aan om je te laten studeren zonder financiële zorgen. De Sociale dienst van STUVO+ maakt je graag wegwijs in de verschillende mogelijkheden om je studie betaalbaar te houden. Misschien heb je wel recht op een studietoelage van de Vlaamse overheid of kan je een spreiding van betaling van je studiegeld aanvragen.

Je kan bij de Sociale dienst terecht voor vragen over studiefinanciering, maar ook als je vragen hebt in verband met je rechten en plichten als student. We helpen je graag verder met informatie over kinderbijslag, werken in combinatie met je studie, de onderhoudsplicht van je ouders, vragen over studeren met behoud van je werkloosheidsuitkering, opleidingscheques, ...

Check het menu links voor meer gedetailleerde informatie over de verschillende thema's. Vind je geen antwoord op jouw vraag of oplossing voor jouw situatie, contacteer dan zeker een van de medewerkers van de Sociale Dienst.

We staan je graag te woord en je (aan)vraag wordt discreet behandeld. Je kan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren/permanentiedagen, kom je liever op een ander moment, maak je hiervoor een afspraak via e-mail of online. Uiteraard kan je ook bellen.

Katrien Wageman

Katrien Wageman

Campus Aalst
Sociale dienst, Vervoer, Huisvesting,
Medewerker,
+32 53 72 71 20
katrien.wageman@stuvoplus.be

  • Studiefinanciering
  • Mobiliteit
  • Huisvesting

Bureau 2Z16
Een afspraak is pas definitief na persoonlijk antwoord door de medewerker.


lees meer Maak een afspraak