Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus HIG
campus Parnas
campus Waas

Studentenjobs

Op zoek naar een studentenjob?

Je rechten en plichten als jobstudent

Vooraleer je een studentencontract tekent, doe je er goed aan je grondig te informeren over alle wettelijke bepalingen wat betreft de overeenkomst, het loon, de sociale zekerheid en de gevolgen voor kinderbijslag en belastingen. Bij JOS kan je een modelcontract downloaden en lees je over je rechten en plichten. Voor verdere informatie kan je terecht op studentatwork, www.centenvoorstudenten.be of bij de Sociale Dienst.

Zoekkanalen

STUVO+ helpt studenten bij het vinden van een goede studentenjob. Via onderstaande kanalen vind je alle jobaanbiedingen terug die bedrijven en instellingen doorgegeven hebben:

JOS

JOS staat voor JObStudentensysteem, een uniek project van de studentenvoorzieningen van de hogescholen en universiteiten van Brussel en Vlaanderen, in samenwerking met de VDAB.

Als je ingeschreven bent, krijg je toegang tot de JOS-databank en tot een groot aanbod van studentenjobs ingevoerd door alle deelnemende onderwijsinstellingen, bedrijven en de VDAB.

Jobservice

Naast de JOS-databank kan je als Odisee-student voor studentenjobs ook terecht bij de online vacaturedatabank van de Jobservice. Hier kunnen bedrijven, organisaties en particulieren hun aanbod bekendmaken.

Student Job Shop

Als KU Leuven-student kan je je via jouw studentennummer registreren op de online vacaturedatabank van het Student Career Center. Via deze weg kan je studentenjobs raadplegen bij bedrijven, particulieren en aan de KU Leuven. Als er zich een probleem voordoet, vul dan het contactformulier in en een collega van het Student Career Center KU Leuven zal u verder helpen.