Campus Aalst  
nl  

gelieve een campus te selecteren

campus Aalst
campus Brussel
campus Gent
campus Schaarbeek
campus Dilbeek
campus Sint-Niklaas

Studentensport Vlaanderen

studentensport Vlaanderen

"Sport en studeren, geslaagd combineren". Dit is een motto dat we als instelling volgen. Daarom vaardigen we jaarlijks zoveel mogelijk sportteams af naar de studentensportkampioenschappen georganiseerd door Studentensport Vlaanderen.

In functie van de teamgeest en de trainingsmogelijkheden stomen we jou samen met de rest van het team klaar voor de sportcompetities.

We stellen onze teams graag samen tegen eind september. Stel je daarom onderstaand zo snel mogelijk kandidaat voor één van de sportteams waar we ons als instelling op focussen. Afhankelijk van het aantal kandidaturen richten we selecties in.

Wil jij het voortouw nemen en zie je jezelf bekwaam als coach/ teambegeleider voor één van de volgende sporten. Stel je dan zeker kandidaat bij een STUVO+ medewerker op jouw campus. Samen met jou bekijken we dan de samenstelling van het team en hoe we jou als coach kunnen ondersteunen.

Neem alvast een kijkje op de website of facebookpagina van Studentensport Vlaanderen om de sfeer op te snuiven en het aanbod te ontdekken..


Kandidatuur studentenkampioenschappen

Naam + voornaam*
Ik studeer aan*
e-mailadres*
telefoonnummer*
Discipline*
Niveau waarop je je sport beoefent*
Positie in het team